Πώληση Ακινήτου

/
Πώληση Ακινήτου

*Εγγυόμαστε την γρήγορη πώληση του ακινήτου σου

Είμαστε ειδικοί στην πώληση ακινήτων στην Αθήνα

Ο αποκλειστικός συνεργάτης μας βρίσκεται δίπλα σου σε κάθε βήμα της πώλησης

Έχεις τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας

Προωθούμε το ακίνητό σου σε υποψήφιους αγοραστές από όλο τον κόσμο

  Ανέβασμα Φωτογραφιών
  (* Μπορείτε έως 5 φωτογραφίες μέχρι 2 mb η καθεμία σε μορφή jpg)

  Γιατί να επιλέξεις το Μεσιτικό Γραφείο

  Έχεις την υποστήριξη ενός συμβούλου ακινήτων
  Ένας εκπρόσωπος μας βρίσκεται στο πλευρό σου ανά πάσα στιγμή ώστε να προσφέρει τις γνώσεις, τη βοήθεια και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο της πώλησης.

  Θα προωθήσουμε το ακίνητο σου με επαγγελματικό τρόπο
  Βάζουμε τέρμα στις αγγελίες που μειώνουν την αξία του ακινήτου σου. Με επαγγελματικές φωτογραφίες, εντυπωσιακές 360° εικονικές περιηγήσεις, βίντεο drone για καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος χώρου, βελτιωμένες κατόψεις  και αναλυτικές περιγραφές, αναβαθμίζουμε την εικόνα του στους υποψήφιους αγοραστές.

  Έχεις τη βοήθεια μας στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών
  Οι νομικοί μας συνεργάτες είναι δίπλα σου και σου παρέχουν όλο τον αρχικό έλεγχο νομιμότητας ακινήτου, καθώς και την τεχνική υποστήριξη για την έκδοση και επαλήθευση των εγγράφων.

  Η εμπειρία μας είναι στην υπηρεσία σου
  Φέρνουμε σε πέρας με επιτυχία εκατοντάδες αγοροπωλησίες ακινήτων κάθε χρόνο. Όλη αυτή η συσσωρευμένη εμπειρία θα σε βοηθήσει ενώ εσύ θα διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο.

  Προβολή του ακινήτου σου σε αγοραστές από όλο τον κόσμο
  Δεν περιορίζουμε την προβολή του μόνο σε Έλληνες αγοραστές.  Αναρτούμε την αγγελία σου σε περισσότερα από 100 international portals στοχεύοντας σε ξένους αγοραστές. Επιπλέον, δημιουργούμε καμπάνιες προβολής και προώθησης αποκλειστικά του δικό σου ακίνητου.

  Σε βοηθάμε με όλη τη νομική διαδικασία
  Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους δικηγόρους, μηχανικούς & συμβολαιογράφους, διασφαλίζοντας το ταχύτερο κλείσιμο του συμβολαίου. Έτσι, μειώνουμε το συνολικό κόστος για σένα και εγγυόμαστε την γρήγορη πώληση του ακινήτου σου.

  Με την αποκλειστική ανάθεση κερδίζεις:

  Γλυτώνεις χρόνο και χρήμα γιατί συναντάς μόνο σοβαρούς αγοραστές

  Έχεις έναν έμπειρο σύμβουλο ακινήτων που θα προασπίσει τα συμφέροντα σου

  Προβολή & προώθηση του ακινήτου σου με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές marketing

  Πρόσβαση σε χιλιάδες σοβαρούς αγοραστές ακινήτων σε όλο τον κόσμο

  Βοήθεια από νομικούς, συμβολαιογράφους και μηχανικούς στην περιοχή του ακινήτου σου

  Συχνές ερωτήσεις

  Εάν επιθυμείς να ασχοληθείς με ένα επάγγελμα που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα αλλά και καταξίωση ο χώρος του Real Estate σε περιμένει. Αγνοήστε τα στερεότυπα που κατά καιρούς έχεις ακούσει για τους μεσίτες τα οποία έχουν δημιουργηθεί από παλιές κακές πρακτικές. Επικεντρώσου στην αλήθεια γύρω από τον κλάδο των ακινήτων η οποία μόνο ανάπτυξη και πρόοδο έχει να επιδείξει. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο κλάδος ακινήτων ήταν από τους ελάχιστους που δεν υπέστη ιδιαίτερες ζημιές ενώ γρήγορα ανέκαμψε μετά τα συνεχόμενα lockdown.

  Μπες και εσύ λοιπόν δυναμικά ως σύμβουλος ακινήτων σε αυτόν τον τόσο δυναμικό κλάδο της οικονομίας και αξιοποίησε τις ικανότητές σου, τις γνώσεις σου αλλά πάνω από όλα τη διάθεσή σου για δουλειά. Μια δουλειά που εάν εσύ το επιθυμείς θα σου επιστρέψει στο μέγιστο την κάθε στιγμή αφοσίωσης

  Πέρα από τη διάθεση, για να ξεκινήσεις χρειάζεσαι επιπλέον ένα αξιόπιστο όνομα, ένα παγκόσμιο δίκτυο και συνεχή υποστήριξη που θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Καμία αναζήτηση: όλα αυτά τα βρίσκεις στη RE/MAX που εδώ και 40 χρόνια πρωτοπορεί στο Real Estate σε όλο τον κόσμο.

  Ο σύμβουλος ακινήτων είναι μια δουλειά με στόχους και ευτυχώς, η RE/MAX έβαλε το επάγγελμα αυτό στη θέση που του αξίζει αφού μέχρι πρότινος η αντίληψη που πολύς κόσμος είχε για τους κτηματομεσίτες δεν ήταν και τόσο κολακευτική – ειδικά στον ελληνικό χώρο όπου το Real Estate δεν ήταν και τόσο ανεπτυγμένο.

  Θέτοντας αυστηρά κριτήρια τόσο ως προς την ηθική όσο και ως προς την προσωπικότητα που πρέπει να έχει ένας σύμβουλος ακινήτων το δίκτυο RE/MAX ουσιαστικά κατάφερε να αναδείξει την αξία του επαγγέλματος. Επάγγελμα που στην ουσία έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και ο σεβασμός σε αυτές τις ανάγκες είναι πρώτιστης σημασίας για κάθε σύμβουλο ακινήτων της RE/MAX και κατά συνέπεια βασικός λόγος για να είναι το διεθνές κτηματομεσιτικό δίκτυο νούμερο 1 παγκοσμίως.

  Ένας σύμβουλος ακινήτων της RE/MAX είναι κάτι περισσότερο από το να ανοίγει πόρτες για πιθανούς αγοραστές ή ενοικιαστές. Ένας σύμβουλος ακινήτων σημαίνει έναν χρήσιμο επαγγελματία για την κοινωνία, ένα πρόσωπο που οι άνθρωποι στην περιοχή όπου κυρίως δραστηριοποιείται γνωρίζουν και σέβονται και, φυσικά, απευθύνονται σ’ αυτόν για κάθε τι που σχετίζεται με την αγορά ακινήτων.

  Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες επιχειρήσεις ακινήτων είναι ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν επαρκώς τους συνεργάτες τους, ειδικά εκείνους που δεν γνωρίζουν καλά τον χώρο και ενώ μπορεί να διαθέτουν όλα τα προσόντα για να φτάσουν ψηλά. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει στη RE/MAX η οποία από την πρώτη μέρα ίδρυσής της φρόντισε ακριβώς να προσφέρει στους συμβούλους ακινήτων της, είτε έμπειρους είτε νεοεισερχόμενους, όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν την καριέρα τους και να αναδειχθούν παραγωγικοί το συντομότερο δυνατό.

  Με τακτική εκπαίδευση τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο, εκδηλώσεις δικτύωσης, πολυάριθμα και ποικίλα εργαλεία και διαθέσιμα μέσα για ανεύρεση πελατών αλλά και έμπειρους συνεργάτες, πάντα πρόθυμους για να συμβουλέψουν και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο εκπαιδευτικό υπόβαθρο για να γίνεις σύμβουλος ακινήτων. Ειδικά στη RE/MAX χρειάζεται μόνο να φέρεις το κίνητρό σου, την προσωπικότητά σου και την αγάπη σας για την εξυπηρέτηση της κτηματομεσιτικής σου κοινότητας. Τα υπόλοιπα, θα σου τα παρέχουμε εμείς.

  Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός ή είσαι ταλέντο; Η RE/MAX προσφέρει ειδική εκπαίδευση στους πιο ικανούς συμβούλους ακινήτων δίνοντάς τους πρόσθετα κίνητρα για να ανέλθουν ακόμη πιο ψηλά στην κορυφή της επιτυχίας.

  Με βάση τους τρεις βασικούς πυλώνες του ονόματος RE/MAX, το παγκόσμιο δίκτυο και την απαράμιλλη υποστήριξη, στη RE/MAX Plus ως σύμβουλος ακινήτων θα βρεις ευελιξία, φιλικό κλίμα και σκοπό. Κάνε τώρα το επόμενο βήμα στην καριέρα σου και επικοινώνησε άμεσα με τη RE/ΜAX Plus στα Νότια Προάστια της Αθήνας για να μάθεις περισσότερα.

  Σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα δεν απαιτείται κάποιος συγκεκριμένος τίτλος σπουδών για να γίνεις σύμβουλος ακινήτων στην Ελλάδα. Το βασικό στοιχείο της επιτυχίας σου είναι η προσωπικότητα που έχεις και η θέληση σου να πετύχετε.

  Άλλωστε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της RE/MAX είναι τέτοιο θα σε βοηθήσει να αποκτήσειε τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και να καλλιεργήσεις τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του επιτυχημένου σύμβουλου ακινήτων.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart