Αγγελίες Χωρίς Μεσίτη: Τι Να Προσέξετε Ώστε να Δείχνουν Καλές;
/
/
Αγγελίες Χωρίς Μεσίτη: Τι Να Προσέξετε Ώστε να Δείχνουν Καλές;
Αγγελίες σπιτιών χωρίς μεσίτες

Αγγελίες Χωρίς Μεσίτη: Τι Να Προσέξετε Ώστε να Δείχνουν Καλές;

Η πώληση του σπιτιού σας μπορεί να είναι πολύ αγχωτική διαδικασία, ειδικά αν δεν έχετε τη βοήθεια ενός μεσιτικού γραφείου. Ίσως να είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε ένα μέρος όπου έχετε τόσες αναμνήσεις και έχετε περάσει αρκετά χρόνια της ζωής σας. Από την άλλη η γραφειοκρατία που απαιτείται και οι επαφές με τους υποψήφιους αγοραστές είναι πολύ ψυχοφθόρες. Πιθανότατα έχετε ήδη ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις επισκέψεις τους. Αλλά έχετε επενδύσει τον ίδιο χρόνο στην αγγελία του σπιτιού σας; Ειδικά οι αγγελίες χωρίς μεσίτη (που δεν υπάρχει δηλαδή βοήθεια κάποιου επαγγελματία), χρειάζονται περισσότερη προσοχή από τους πωλητές ακινήτων. Ο λόγος;

Η αγγελία σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας δυνητικός αγοραστής. Θα αναμένει επαγγελματισμό, σαφήνεια και υπέροχες εικόνες από εσάς. Διαφορετικά κινδυνεύετε να σχηματίσει λάθος εικόνα για την αξία του ακινήτου σας. Φροντίστε λοιπόν να τους δώσετε αυτά τα στοιχεία, αποφεύγοντας τα πέντε λάθη που συναντάμε συχνά στις αγγελίες σπιτιών χωρίς μεσίτες:

Λάθος # 1: Ερασιτεχνικές φωτογραφίες

 

Μια εικόνα μπορεί να αξίζει χίλιες λέξεις, αλλά οι καλές φωτογραφίες του σπιτιού σας θα μπορούσαν να αξίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ. Μετά την τιμή που ζητάτε, η συλλογή φωτογραφιών είναι μακράν το πιο σημαντικό μέρος της αγγελίας σας. Οι πιθανοί αγοραστές θέλουν να μάθουν, με μια ματιά, αν το σπίτι σας αξίζει τα χρήματα που ζητάτε. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες σας είναι περιεκτικές, καλά φωτισμένες και σωστά τοποθετημένες. Αν δεν είστε σπουδαίος φωτογράφος, είναι συνήθως καλή ιδέα να προσλάβετε έναν επαγγελματία. (Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από κινητό τηλέφωνο δεν είναι η καλύτερη ιδέα). Είναι βέβαιο ότι ο καλός φωτογράφος θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα του σπιτιού σας.

Λάθος # 2: Γραμματικά ή συντακτικά λάθη

 

Αυτό ακούγεται προφανές, αλλά είναι δύσκολο να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας μια αγγελία όταν είναι γεμάτη με ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή όλοι οι αγοραστές είναι φιλόλογοι. Είναι επειδή μια κακογραμμένη αγγελία μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε τσαπατσούληδες και απρόσεκτοι.
Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο: Εάν υποβάλατε αίτηση για εργασία, δεν θα δίνατε σε κάποιον άλλο να διαβάσει το βιογραφικό σας για τυχόν σφάλματα; Αντιμετωπίστε την αγγελία σας με τον ίδιο τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος άλλος θα τη διαβάσει πριν τη δημοσιεύσετε.

Λάθος # 3: Μην δίνετε λανθασμένη εικόνα

Ξέρετε πώς οι χρήστες των εφαρμογών γνωριμιών απογοητεύονται όταν άλλοι χρήστες παρουσιάζουν εσφαλμένη εικόνα ως προς την ηλικία, το σωματικό βάρος ή την σωματική τους εμφάνιση; Φροντίστε να μην κάνετε το ίδιο με το σπίτι σας. Εάν το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι μικρό μη το βαφτίζετε master bedroom. Η συνηθισμένη μπανιέρα δεν είναι τζακούζι.
Αν δίνετε λανθασμένη εικόνα για τις ανέσεις του σπιτιού σας, ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής θα σας εμπιστευτεί λιγότερο εάν περιηγηθεί στο μέρος και θα δει ότι έχετε υπερβάλει. Αντί να φουσκώνετε τα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας, απλώς να είστε ειλικρινείς για αυτό που έχετε.

Λάθος # 4: Μην υποτιμάτε το σπίτι σας

Μην υποβιβάζετε τα πλεονεκτήματα του, εάν θέλετε να το αγοράσει κάποιος άλλος. Φράσεις όπως, “Δεν είναι πολύ, αλλά είναι το σπίτι μου” ΔΕΝ ανήκουν σε αγγελία σπιτιού. Εάν το σπίτι σας είναι μικρό, πείτε ότι είναι “άνετο” ή έχει “μικρό αποτύπωμα”, όχι “μικροσκοπικό”. Ακόμα καλύτερα, αντί να εστιάζετε στις αντιληπτές ατέλειες του σπιτιού σας, επισημάνετε τις καλύτερες δυνατότητές του. Μπαίνει πολύ φως μέσα από τα παράθυρα που βλέπουν νότια; Αναφέρετέ το. Είναι οι γείτονες φιλικοί και εξυπηρετικοί; Μιλήστε για αυτούς. Παραμείνετε θετικοί και αισιόδοξοι.

Λάθος # 5: Μην στηρίζεστε σε ένα μόνο Μέσο

Κάποτε, για να πουλήσετε αρκούσε μια ένα «Πωλείται» κολλημένο σε μια κολόνα ή μια αγγελία στην εφημερίδα. Αυτές οι μέρες πέρασαν. Οι αγοραστές χρησιμοποιούν μια ποικιλία ηλεκτρονικών πλατφορμών για να αναζητήσουν το νέο τους σπίτι, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε σε όλες. Χρυσή Ευκαιρία; Spitogatos; Facebook και Instagram; Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας συνδέεται με πιθανούς αγοραστές οπουδήποτε το αναζητούν.

Αγγελίες χωρίς μεσίτη όχι χωρίς επαγγελματισμό!

Οι αγγελίες σπιτιών χωρίς μεσίτες θα προσελκύσουν αρκετούς αγοραστές. Εντούτοις πολλοί από αυτούς δεν θα είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Θα είναι άνθρωποι που θα ψάχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που προσφέρετε ή θα προσφέρουν λιγότερα χρήματα. Για να μην χάνετε το χρόνο σας μαζί τους, φροντίστε οι αγγελίες χωρίς μεσίτη που θα βάλετε να είσαι σαφείς και επαγγελματικές. Καλή επιτυχία!

Θέλετε να πουλήσετε το ακίνητο σας με τους καλύτερους όρους; Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

    Ανέβασμα Φωτογραφιών
    (* Μπορείτε έως 5 φωτογραφίες μέχρι 2 mb η καθεμία σε μορφή jpg)
    Share this post

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart