Πώληση Ακινήτου στην Αθήνα: Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς!

Πώληση Ακινήτου στην ΑΘήνα με τη βοήθεια μας

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που η πώληση ακινήτου στην Αθήνα βρίσκεται στην ακμή της. Υπάρχει μια αγορά με ισχυρή δυναμική, η ζήτηση είναι μεγάλη, ο ανταγωνισμός βρίσκεται πολύ ψηλά σε σχέση με τις τιμές και το real estate marketing δεν είχε παίξει ποτέ σημαντικότερο ρόλο στην πώληση σπιτιών.

Στο  Μεσιτικό Γραφείο γνωρίζουμε απόλυτα πώς να χειριστούμε όλους αυτούς τους σημαντικούς τομείς των ακινήτων. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν άδεια, γνώσεις και εξαιρετικές ικανότητες να εμπορεύονται και να πωλούν σπίτια. Έχουμε αναπτύξει ένα αποδεδειγμένο σύστημα markeing με πολύ υψηλά στάνταρ σε σχέση με άλλες εταιρείες: Είναι ο πιο ολοκληρωμένος και λεπτομερής τρόπος για να προβάλλετε το σπίτι σας όπου κι βρίσκονται οι δυνητικοί αγοραστές, ενώ η στρατηγική μας διασφαλίζει ότι το σπίτι σας θα λάμψει με το πιο λαμπερό φως!

Παρακάτω, θα δείτε αναλυτικά γιατί η συνεργασία μαζί μας όχι μόνο θα σας οδηγήσει στον τελικό επιθυμητό στόχο, που είναι η πώληση με τα μεγαλύτερα οφέλη. Αλλά θα σας προσφέρει και πρωτόγνωρα υψηλές υπηρεσίες που θα σας εξασφαλίσουν την προσωπική ηρεμία και θα σας κάνουν να νιώσετε απόλυτη ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Εμπειρία και γνώση του real estate της Αθήνας

 

πώληση ακινήτου στην αθήνα

Για να πουλήσει κανείς ένα σπίτι δεν αρκεί να βάλει μια αγγελία. Ακόμη και αν καταφέρει να βρει αγοραστή, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πετύχει την πιο συμφέρουσα τιμή ενώ συχνά δεν λείπουν οι παγίδες από δήθεν αγοραστές.

Η πώληση ενός σπιτιού στην Αθήνα, χρειάζεται κατ’ αρχάς, πολλή γνώση της αγοράς, πόσω μάλλον μιας αγοράς όπως του λεκανοπεδίου όπου υπάρχουν διαφορετικές διακυμάνσεις στις τιμές και στην αξία της γης της κάθε γειτονιάς. Ακόμη και περιοχές που φαίνεται να μην έχουν αξία μπορεί να έχουν προοπτική για πολύ συμφέρουσες πωλήσεις ακινήτων ενώ είναι πολλά τα δεδομένα που έχουν σημασία σε μια αγοραπωλησία τα οποία δεν βρίσκει κανείς απλώς κάνοντας αναζήτηση στο Ίντερνετ.

Ένας έμπειρος και ευυπόληπτος μεσίτης ακινήτων, αντίθετα, έχει πρόσβαση σε πληροφορίες και στοιχεία τα οποία δεν είναι για όλους διαθέσιμα. Επίσης, χάρη στις ειδικές γνώσεις ανάλυσης και εκτίμησης των ακινήτων μπορεί αυτές τις πληροφορίες να τις αξιοποιήσει στο έπακρο. Αυτές τις πληροφορίες επιπλέον, θα μοιραστεί μαζί σας, με εσάς που θέλετε να κάνετε μία πολύ καλή και γρήγορη πώληση του ακινήτου σας, αφού η επιλογή να εμπιστευθείτε στο γραφείο μας την όλη διαδικασία θα σας εξασφαλίσει μία εξαιρετική εμπειρία συνεργασίας.

Ειδικότερα, σε μία αγορά όπου τα στάνταρ είναι όλο και πιο απαιτητικά και οι υποψήφιοι αγοραστές αυξάνονται και από το εξωτερικό, χάρη στα προνόμια που προσφέρει ο θεσμός της Golden Visa, χρειάζεται επιπλέον γνώση του πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα ώστε να πετύχετε τους καλύτερους δυνατούς όρους. Στο μεσιτικό μας γραφείο, επιπλέον, υπάρχει ήδη βαθειά γνώση για το πώς λειτουργεί το σύστημα της Golden Visa η οποία σε συνδυασμό με τη γνώση της αθηναϊκής κτηματαγοράς αποτελεί άριστο συνδυασμό για την προώθηση του σπιτιού σας.

Εξατομικευμένο και αποτελεσματικό marketing ακινήτου

Η πώληση ενός ακινήτου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, όπως ίσως ήδη έχετε βαθιά κατανοήσει. Πέρα από τη γνώση της αγοράς, χρειάζεται και μία βαθιά γνώση του τρόπου προώθησης. Χρειάζεται ο μεσίτης σας εκτός από το real estate να γνωρίζει και τη σωστή στρατηγική marketing. Και αυτό, οι συνεργάτες μας στο mesitikografeio.gr το ξέρουν καλά. Οι επιβεβαιωμένες επιτυχίες στις πωλήσεις και η μεγάλη εμπειρία μας εξάλλου το επιβεβαιώνουν.

Ας δούμε όμως πώς μπορείτε να βιώσετε μια εμπειρία μάρκετινγκ του σπιτιού σας επιλέγοντας συνεργαστείτε μαζί μας.

Κατ’ αρχάς, εάν αποφασίσετε να αναθέσετε σε κάποιον από τους έμπειρους συνεργάτες μας το σπίτι σας προς πώληση, ας μην περιοριστείτε σε μία απλή εντολή: Αυτό θα σημαίνει ότι θα μπορείτε να πάτε και σε άλλους μεσίτες με αποτέλεσμα να αυξάνονται μεν οι πιθανότητες να πωληθεί πιο γρήγορα αλλά να υπάρχει ο κίνδυνος να αποδυναμωθεί  η αξία του σπιτιού. Προτιμήστε την αποκλειστική ανάθεση η οποία θα δώσει στον σύμβουλο ακινήτων σας τη δυνατότητα να προωθήσει το σπίτι σας χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα διαφήμισης, από τον παραδοσιακό μέσω αγγελιών μέχρι τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας

 

αποτελεσματική πώληση ακινήτου στην αθήνα

 

 

Θέλετε μια γεύση από τις στρατηγικές προώθησης του γραφείου μας; Ιδού μερικές από τις ενέργειες που αναλαμβάνουμε προκειμένου να προβάλλουμε ένα σπίτι στα καλύτερά του:

  • Δημιουργία εξατομικευμένου στρατηγικού σχεδίου για το ακίνητό σας
  • Επαγγελματική φωτογράφιση
  • Προώθηση του ακινήτου στο ευρύτερο δίκτυό μας το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν 1000 συνεργάτες
  • Ανάρτηση μεγάλου μπάνερ στο ακίνητο και πωλητηρίων σε επιλεγμένα σημεία
  • Προσεγμένη προβολή στις πιο σημαντικές ιστοσελίδες ακινήτων, όπως remax.gr, spitogatos.gr, xe.gr
  • Συστηματική και εκτενής διαφήμιση στο Διαδίκτυο και τα Social Media
  • Παρουσίαση του ακινήτου σε υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί για το πραγματικό ενδιαφέρον και την ικανότητα να επενδύσουν σε ένα ακίνητο
  • Δημιουργία από έμπειρους τεχνικούς διαδραστικού 3D video που προσφέρει virtual tours επιτρέποντας στους υποψήφιους αγοραστές να επισκέπτονται το χώρο σας ακόμη και όταν δεν μπορούν να το επισκεφτούν με φυσική παρουσία, έχοντας τη δυνατότητα μάλιστα να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και να μετρήσουν κάποιες διαστάσεις. Η δυνατότητα της εικονικής περιήγησης είναι εξαιρετικά χρήσιμη για όσους ζουν μακριά και ενδιαφέρονται για αγορά στην Αθήνα αλλά και σε καταστάσεις έκτακτων μέτρων όπως αυτά που ζούμε κατά καιρούς με την πανδημία.

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

Το μεσιτικό μας γραφείο και οι συνεργάτες μας, πέρα από τη γνώση και την εμπειρία τόσο στον χώρο της κίνησης της αγοράς ακινήτων όσο και στον τρόπο χρήσης του μάρκετινγκ και των νέων τεχνολογιών προσφέρουν και μία σειρά επιπλέον υπηρεσιών,  υψηλών προδιαγραφών.

Μεταξύ αυτών, οι συνεργάτες μας θα αναλάβουν να σας βοηθήσουν με την έκδοση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου την οποία θα χρειαστείτε για την πώληση του ακινήτου σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που μεσολαβούν από την ανάθεση μέχρι το κλείσιμο μιας συμφωνίας και την υπογραφή των συμβολαίων.

Το γραφείο μας άλλωστε συνεργάζεται με τους κατάλληλους επαγγελματίες, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε νομικές, συμβολαιογραφικές και φορολογικές συμβουλές σε όλες τις φάσεις της σύμβασης.

Η συνεργασία με αξιόπιστη τεχνική εταιρεία είναι επίσης αυτονόητη: Οι συνεργάτες μηχανικοί και τοπογράφοι θα προσφέρουν την τεχνική βοήθεια για την έρευνα κτιριακών πρακτικών και κτηματολογικών εγγράφων, ενώ θα είναι στη διάθεσή σας για τυχόν βελτιώσεις και τακτοποιήσεις αυθαιρεσιών.

 

Το πιο σημαντικό τρίπτυχο: Δέσμευση, υπευθυνότητα, διαθεσιμότητα

Υπάρχει όμως και ένα άλλο είδος υπηρεσίας που απολαμβάνουν όσοι επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας για την πώληση του ακινήτου τους. Απλώς, είναι μια υπηρεσία που δεν είναι ακριβώς υπηρεσία, αφού πρόκειται για ένα θέμα καθαρά χαρακτήρα και προσωπικότητας. Δεν είναι άλλη από την ανθρώπινη προσέγγιση, την καλή διάθεση, την αγάπη για τη συγκεκριμένη δουλειά που σημαίνει στην ουσία αγάπη για τον άνθρωπο και το συμφέρον του.

Η/ο συνεργάτις/ης μας δεν θα παραμείνει απλώς ο σύμβουλος ακινήτων σας μέχρι την πώληση. Θα γίνει ο άνθρωπός σας, ο έμπιστος φίλος σας, εκείνος που θα μπορείτε να αναζητάτε και να βρίσκετε κάθε στιγμή προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς και ήσυχοι. Είναι εκείνη/εκείνος που θα σταθεί στο πλευρό σας για να λύσετε κάθε απορία και ανησυχία καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης ενώ ακόμη και μετά τις υπογραφές οι συνεργάτες μας θα είναι και πάλι κοντά σας για να σας παρέχουν βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε.

Εάν επομένως σκέφτεστε να πουλήσετε το σπίτι σας και θέλετε να μιλήσετε με κάποιον στην ομάδα μας για την αγορά ακινήτων, την αξία ή μια συγκεκριμένη ανάγκη που έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις