Γιατί Να Συνεργαστείτε με το Μεσιτικό Γραφείο μας;
/
/
Γιατί Να Συνεργαστείτε με το Μεσιτικό Γραφείο μας;
το μεσιτικό γραφείο μου

Γιατί Να Συνεργαστείτε με το Μεσιτικό Γραφείο μας;

Όταν επιλέγετε να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε ένα σπίτι πρέπει να λάβετε υπόψη πολλές οικονομικές, νομοθετικές και γραφειοκρατικές πτυχές, αλλά και μία σειρά υποχρεώσεων που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.  Επίσης,  πρέπει να υπολογίσετε και όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την αναζήτηση για το σωστό ακίνητο ή αγοραστή καθώς και τη διαχείριση της σχέσης με τον πιθανό αντισυμβαλλόμενο. Πραγματικά, είναι ένας πονοκέφαλος, και όχι άδικα, αφού λάθος επιλογές μπορεί να ενέχουν πολλούς κινδύνους. Υπάρχει όμως μια σοφή επιλογή για να αποφύγετε τόσο τον πονοκέφαλο όσο και τους κινδύνους: Να επικοινωνήσετε με το Mesitiko-Grafeio.gr. Έτσι, θα γλιτώσετε λάθη και προβλήματα και θα επωφεληθείτε από τις συμβουλές έμπειρων και καταρτισμένων ατόμων στον τομέα δραστηριότητάς τους. Ας δούμε, όμως, λίγο πιο αναλυτικά ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους η εμπιστοσύνη στο Μεσιτικό Γραφείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσετε μια πώληση, αγορά ή ενοικίαση.

Γιατί να μας επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα  ακίνητο

Το να βασίζεστε σε ένα κτηματομεσιτικό γραφείο για να πουλήσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε ένα νέο σημαίνει πρώτα απ ‘όλα να απαλλαγείτε από μια ολόκληρη σειρά εργασιών που, λόγω έλλειψης χρόνου και γνώσης του αντικειμένου, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ακολουθήσετε μόνοι.

Στην πραγματικότητα, κατ’ αρχάς, το Μεσιτικό Γραφείο θα φροντίσει να φέρει πιο κοντά την προσφορά και τη ζήτηση, ευνοώντας την εξοικονόμηση χρόνου και από τις δύο πλευρές ενώ παράλληλα θα φροντίσει για όλα τα απαιτούμενα έγγραφα με όλα τα επακόλουθα πλεονεκτήματα.

Επιπλέον, η γνώση της αγοράς αναφοράς σημαίνει ότι το Μεσιτικό Γραφείο μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει σωστές αξιολογήσεις των ακινήτων και να καλύψει τις ανάγκες αγοραστών και πωλητών, αποφεύγοντας  για λογαριασμό των πελατών του τους τις ανεπιθύμητες εκπλήξεις στην τιμή, καθώς και να επαληθεύσει όλη την τεκμηρίωση σχετικά με το περιουσιακό στοιχείο προκειμένου να προστατευθούν τα μέρη που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση – από κάθε άποψη.

Εν ολίγοις, υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για να επιλέξετε να συνεργαστείτε με το Μεσιτικό Γραφείο.

Εξοικονομείτε χρόνο, χρήμα και άγχος

Ένα αξιόπιστο κτηματομεσιτικό γραφείο ακολουθεί ολόκληρη τη διαπραγμάτευση μεταξύ αγοραστή και πωλητή και ασχολείται με τις γραφειοκρατικές διατυπώσεις που απαιτούνται από τον νόμο και με τα καθήκοντα που πρέπει να εκτελούνται σε δημόσια γραφεία. Επιπλέον, αξίζει να γίνει μια μικρή μνεία στο πολύτιμο έργο που πραγματοποιείται στις φάσεις που προηγήθηκαν του ανοίγματος των διαπραγματεύσεων: Ένα καλό μεσιτικό γραφείο, στην πραγματικότητα, θα είναι σε θέση να φέρει κοντά την προσφορά και τη ζήτηση, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανάγκες των μερών, προσδιορίζοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα το τέλειο ακίνητο για κάθε δυνητικό πελάτη και, κατά συνέπεια, τον τέλειο πελάτη για κάθε πωλητή.

Μέγιστη προστασία των εμπλεκόμενων θεμάτων

Όταν αναρωτιέστε γιατί πρέπει να επιλέξετε το Μεσιτικό Γραφείο για να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι, μια βασική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ακριβώς η προστασία του αγοραστή και του πωλητή ενώπιον του νόμου. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα καλό μεσιτικό γραφείο φροντίζει για την προληπτική επαλήθευση όλων των εγγράφων που σχετίζονται με το ακίνητο προς πώληση, εξασφαλίζοντας έτσι στον αγοραστή την απουσία ανεπιθύμητων εκπλήξεων και ακολουθεί τη διαπραγμάτευση μεταξύ των μερών διασφαλίζοντας ότι κάθε βήμα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς από την υπογραφή της γραπτής πρότασης έως την πληρωμή της προκαταβολής και μέχρι το τελικό πέρας της διαπραγμάτευσης ενώπιον του συμβολαιογράφου.

Εμπιστευτείτε το μεσιτικό γραφείο μας για πώληση ακίνήτου

 

Προώθηση του ακινήτου και σωστή έκθεση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του

Το έργο του Μεσιτικού Γραφείου έχει τεράστια πλεονεκτήματα τόσο για τον πωλητή όσο και για τον  αγοραστή, καθώς και για τα δύο θέματα υπάρχουν υπηρεσίες που ευνοούν το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Η δραστηριότητα προώθησης ακινήτων που πραγματοποιείται από το Μεσιτικό Γραφείο, για παράδειγμα, δεν μπορεί ποτέ να ταιριάξει με μια απόπειρα ιδιωτικής πώλησης, καθώς μέσω πολυάριθμων καναλιών marketing μπορούμε να προσεγγίσουμε πολλούς περισσότερους δυνητικούς πελάτες από ό, τι μπορεί θα το κάνει ο μεμονωμένος ιδιοκτήτης μέσω της κλασικής αγγελίας.

Από την άλλη πλευρά, είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε με ακρίβεια πιθανούς αγοραστές που μπορεί να ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο ακίνητο, χάρη στη γνώση των προτιμήσεων και των αναγκών κάθε χρήστη που έχει καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων μας. Επίσης, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μέσω τεχνολογικών εργαλείων να δουν το ακίνητο που τους ενδιαφέρει αρκετές φορές ώστε να είναι ξεκάθαρα όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται ότι η αγορά είναι πραγματικά επιθυμητή και συνειδητοποιημένη: Μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας για την αποφυγή απρόσεκτων αγορών ή ενοικιάσεων.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μεσιτικό γραφείο

Σίγουρα, αναρωτιέστε: Σε μια τόσο μεγάλη επιχειρηματική αγορά, πώς να επιλέξετε το σωστό μεσιτικό γραφείο για τις ανάγκες σας; Κατ’ αρχάς, οι πρώτοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι η εμπειρία και η εμπιστοσύνη: Σήμερα, χάρη στο Διαδίκτυο είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίζουμε πώς λειτουργούν οι εταιρείες οποιουδήποτε τομέα, χάρη στις κριτικές και τα σχόλια που διατίθενται στα διάφορα κανάλια. Ένα μεσιτικό γραφείο που λειτουργεί εδώ και χρόνια και παρουσιάζει όλες τις (ή σχεδόν) θετικές, διατυπωμένες και τεκμηριωμένες κρίσεις, είναι μια καλή αρχή.

Η εξειδίκευση του μεσιτικού είναι ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη, ειδικά όταν η ενέργεια αφορά συγκεκριμένο τύπο ακινήτου. Υπάρχουν μεσιτικά γραφεία που επικεντρώνονται για παράδειγμα σε πολυτελείς βίλες, βιομηχανικές αποθήκες ή παραθαλάσσια σπίτια. Υπάρχουν και εκείνοι επίσης που έχουν βαθιά γνώση όλων αυτών των διαφορετικών τύπων ακινήτων και αυτό λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας. Σε κάθε περίπτωση ένα μεσιτικό γραφείο με αξία διαθέτει και τους κατάλληλους συνεργάτες –δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς – οι οποίοι συμβάλουν ώστε να γίνονται όλες οι ενέργειες άψογα και να προσφέρουν ασφάλεια σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Τέλος, η επιλογή ενός μεσιτικού γραφείου που έχει σε βάθος γνώση, όχι μόνο της αγοράς  αλλά και της γεωγραφικής περιοχής αναφοράς είναι ένα περαιτέρω  σημαντικό σημείο αξιολόγησης.

Βρείτε το επόμενο σπίτι σας με το Μεσιτικό Γραφείο μας

Γιατί το δικό μας Μεσιτικό Γραφείο είναι η πιο ασφαλής επιλογή

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, για την επιλογή ενός μεσιτικού γραφείου προκειμένου να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε ένα σπίτι χρειάζεται εμπειρία και εμπιστοσύνη. Και αυτά τα άυλα αλλά πολύτιμα αγαθά είναι τα πρώτα που μπορείτε να βρείτε στο δικό μας Μεσιτικό Γραφείο.

Σε αυτό συμβάλλει σημαντικά η πολυετής δραστηριότητά μας στον χώρο του Real Estate, καθώς συνεργαζόμαστε με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα μεσιτείας. Αυτό μεταφράζεται σε συσσωρευμένη πολυετή εμπειρία αλλά και συνέπεια σε πολύ υψηλά στάνταρ που δεν επιδέχονται παρεκκλίσεις από την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα απέναντι σε κάθε πελάτη μας.

Πέρα από τη βαθιά γνώση της αγοράς, έχουμε καταφέρει να διεισδύσουμε και να γνωρίζουμε άψογα τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της κτηματαγοράς: Έτσι, είτε η περιοχή αναφοράς σας είναι το κέντρο της πρωτεύουσας είτε τα Νότια είτε τα Βόρεια Προάστια, στο Μεσιτικό Γραφείο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε πρόταση βασίζεται στην πραγματικότητα της αγοράς για την οποία συνεχώς ενημερωνόμαστε, ώστε να γνωρίζουμε κάθε λεπτό τις όποιες αλλαγές στις τιμές και τις τάσεις.

Εκτός από τους εξαιρετικά εκπαιδευμένους και έμπιστους συμβούλους ακινήτων το Μεσιτικό Γραφείο μας διαθέτει μία πληθώρα συνεργατών οι γνώσεις των οποίων είναι απαραίτητες σε κάθε αγοραπωλησία. Μπορείτε να εναποθέσετε όλες σας τις προσδοκίες επομένως στο Μεσιτικό μας Γραφείο και να είστε σίγουροι ότι όλες οι ενέργειες θα γίνουν σωστά και νόμιμα. Γι’ αυτό άλλωστε φροντίζουν οι διακεκριμένοι δικηγόροι, μηχανικοί, νομικοί σύμβουλοι και συμβολαιογράφοι που συνεργάζονται μαζί μας.

Είναι άξιο επίσης αναφοράς το γεγονός ότι στο Μεσιτικό Γραφείο μας πέρα από την αγορά γνωρίζουμε άριστα και τον τομέα του marketing ακινήτων.  Έτσι, είτε πρόκειται για αγοραπωλησία είτε για ενοίκιο εφαρμόζουμε μελετημένες στρατηγικές ώστε να πετύχουμε τις πιο ιδανικές τιμές αλλά και τους πιο αξιόλογους αγοραστές/ενοικιαστές. Άλλωστε, ήδη στη βάση δεδομένων μας υπάρχουν οι κατάλληλοι συμβαλλόμενοι για εσάς. Φτάνει μόνο να συνεργαστείτε μαζί μας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή.

Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι ένα Μεσιτικό Γραφείο με κύρος και υπόληψη διαθέτει και τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία τόσο για τη γνώση της αγοράς όσο και για το μάρκετινγκ αλλά και για να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη. Μέσα από τις εφαρμογές που έχουμε υιοθετήσει, όπως η δυνατότητα για 3D προβολή των ακινήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν και να δουν με λεπτομέρεια ένα ακίνητο ακόμη και από απόσταση.

Και η λίστα των δυνατοτήτων του Μεσιτικού Γραφείου συνεχίζεται. Γι’ αυτό, εάν είστε ιδιοκτήτης ή ενδιαφερόμενος για αγορά ή ενοικίαση επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε τις ύψιστες υπηρεσίες.Υπηρεσίες που απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο εάν μας εμπιστευθείτε και ειδικά εάν προτιμήσετε την αποκλειστική ανάθεση στους συνεργάτες του Μεσιτικού μας Γραφείου.

Τι σημαίνει αυτό;

Μεγαλύτερη αφοσίωση, πιο εξειδικευμένες στρατηγικές προώθησης και πώλησης, λιγότερα έξοδα αφού ο χρόνος μειώνεται στο ελάχιστο, καλύτερες τιμές και κυρίως, ανύπαρκτο στρες.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart